Trouwdag

Xless.nl

- Expert in trouwjurken -
Over Xless.nl


Op zoek naar een voordelige trouwjurk van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Xless.nl aan het juiste (web)adres.   Natuurlijk wil je voor jouw grote dag ook de perfecte jurk, bij ons hoeft dit niet tegen elke prijs. Er is al een trouwjurk vanaf €195,- 

Trouwjurk naar wens

We bieden een unieke service: jouw trouwjurk volledig zoals jij het wenst. Jouw droomjurk alleen maar nog op een afbeelding tegen gekomen of wens je een aanpassing aan een trouwjurk? Bij Xless zijn de mogelijkheden eindeloos. We kunnen praktisch elke jurk leveren voor zeer scherpe prijzen. Geef jouw wensen door via info@xless.nl of bezoek onze website.

standaard op maat

Een trouwjurk die altijd perfect past. Dat kan alleen bij maatwerk. Daarom worden al onze trouwjurken standaard op maat gemaakt, zonder extra kosten. Meet jouw maten op aan de hand van onze meetinstructies en wij zorgen ervoor dat jouw perfecte trouwjurk ook nog perfect past.

Gekleurde trouwjurk

Onze trouwjurken zijn leverbaar in 45+ kleuren. Wil je wat anders dan wit, ivoor of champagne. Al onze trouwjurken zijn leverbaar in ieder geval deze kleuren. Zit jouw kleur er toch niet tussen, laat het ons dan weten. Op verzoek zijn er nog veel meer kleuren en tinten mogelijk. Ook een combinatie of een jurk met kleuraccenten behoren tot de mogelijkheden.


Kenmerken


Outlet

Avondkleding

Plussize

Gekleurde trouwjurken

Trouwjurken

Informatie aanvragen