De bruidsmeisjes, wat betaal jij en wat betalen zij?

  01 / 08 / 2017
De bruidsmeisjes, wat betaal jij en wat betalen zij?


Je bruidsmeisjes steunen je vanaf het begin en ondanks dat je het er niet graag over hebt, is het belangrijk om te weten wat ze zelf moeten betalen en wat jij voor ze betaald. Dit voorkomt hopelijk latere problemen en discussies dichter bij je huwelijk.

 

Wat de bruidsmeisjes zelf betalen

Ze zijn zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van de jurk en de schoenen. Aangezien jij de stijl bepaald, kun je rekening houden bij het uitzoeken met het budget van je bruidsmeisjes.

 

Vrijgezellenfeest

Door de kosten te delen kunnen ze jou een fantastisch feestje geven en blijven de lasten voor hun beperkt.

 

Reis en verblijf

Voor de reis en verblijf bij de huwelijks accommodatie zijn voor hun eigen rekening. Je zou wel kunnen kijken of je een aantal kamers kan boeken met een leuke korting.

 

Huwelijkscadeau

Je bruidsmeisjes hebben natuurlijk al een hoop kosten gemaakt voor jouw grote dag. Als ze dan toch een huwelijkscadeau geven is dat natuurlijk te gek. Dat dit dan wat kleiner is geeft niet, ze hebben immers al zoveel voor je gedaan.

 

Wat de bruid betaald

Bij het vaststellen van je budget kun je rekening houden met onderstaande extra’s.

 

Bloemen en corsages

Van accessoires zoals bloemen die de bruidsmeisjes vasthouden en eventuele corsages wordt verwacht dat jij deze betaalt.

 Afbeeldingsresultaat voor corsages

 

Hotel huwelijksdag

Als je er voor kiest dat ze de avond van je huwelijk bij jou blijven in het hotel is het gebruikelijk dat jij dit voor ze betaalt.

 

Vervoer huwelijksdag

Waarschijnlijk denken ze goed met je mee en helpen ze je veel op jouw huwelijksdag. Zorg er daarom ook voor dat ze een goede manier hebben om van de receptie naar het feest te gaan.

 

Haar en make-up

Een twijfelaar. Als je een beperkt budget hebt kunnen ze het beste zelf hun haar en make-up doen, ze zien er toch schitterend uit. Wil jij per sé dat ze de glitter en glamour op een bepaalde manier hebben en perfect op elkaar afgestemd. Dan kun je dit voor hen regelen. Dan weet je zeker dat het is zoals jij het wil.

 

7 x de mooiste haartrends voor je bruiloft – NSMBLVond je dit artikel leuk?
     Deel het met je vrienden!