Hoe voorkom je een weddingcrasher?

  03 / 06 / 2017
Hoe voorkom je een weddingcrasher?

 

Waarschijnlijk denk je als eerste aan de film ‘Wedding Crashers’. Ineens verschijnen er één of twee gasten waarvan je niet kan herinneren dat ze op je gastenlijst staan. Wel is deze gast erg spontaan, staat veel met je vriendinnen te kletsen en lust wel een drankje. Hoe krijg je deze wedding crasher zonder te veel ophef te maken weg en hoe voorkom je een weddingcrasher op je trouwfeest?

 

Gebruik onze gastenlijst tool

 

Gastenlijst huwelijksfeest

Met een gastenlijst weet je precies wie er op je bruiloft komen. Dit is niet alleen handig voor de organisatie van je bruiloft, maar ook om de weddingcrasher sneller te spotten. Wanneer je een selecte groep hebt uitgenodigd zal dit vrij eenvoudig zijn, maar bij een groots feest is dit al wat lastiger.

 

Persoonlijke uitnodiging

Stuur je gasten een persoonlijke uitnodiging voor jouw trouwfeest. Is het in een besloten ruimte? Dan zou je dit als toegangskaartje kunnen gebruiken. Ook kun je de gasten een plek toewijzen voor het diner. De wedding crasher zal dan alsnog snel door de mand vallen.

 

Herken de weddingcrasher

Hoe herken je nou echt de weddingcrasher? Het opvallendst is dat hij waarschijnlijk niet op je ceremonie was. Het feest is namelijk het meest interessant. Ook zal hij niet te vroeg komen. Hij wil niet dat jij ziet dat er een onbekende binnen komt, in de menigte zal dit minder opvallen. De weddingcrasher zal voornamelijk bij de bar staan en gaat diepgaande gesprekken uit de weg. De dansvloer is zijn domein en laat graag zien wat hij kan.

 

Een geslaagd huwelijk

Wanneer je een weddingcrasher hebt gespot is het belangrijk dat je dit vooral je dag niet laat verpesten. Maak afspraken met het personeel van jouw trouwlocatie wat en hoe ze deze ongenode gast het beste naar de deur kunnen wijzen. Je kan het natuurlijk ook als een toevoeging in je trouwboek plakken, want waarschijnlijk was jouw feest tof genoeg voor een weddingcrasher ;).  Vond je dit artikel leuk?
     Deel het met je vrienden!