Jouw hond bij je huwelijk betrekken

  14 / 08 / 2017
Jouw hond bij je huwelijk betrekken


Handige tip om jouw hond bij het huwelijk te betrekken

Naast je liefde van je leven waar je eeuwige trouw aan beloofd, wil je ook de andere liefde graag bij je huwelijk betrekken. Het is erg zacht en blijft altijd aan je zij, je hond. Aangezien hij nu al deel van je gezin uitmaakt zou het jammer zijn als hij er op jouw grote dag niet bij kan zijn. Denk daarbij aan de aaibaarheidsfactor wat dit bij je gasten oplevert. Maar voordat je jouw hond een mooi trouwpak aantrekt kun je beter eerst wat punten overwegen om er zeker van te zijn dat het een goed idee is.

 

Denk aan het karakter van jouw hond.

Heb je een rustige en vriendelijke hond of een aanwezige en luidruchtige. Hoe reageert hij op grote groepen en op nieuwe gasten? Denk goed na over de verschillende omstandigheden waar jouw hond mee te maken krijgt tijdens het huwelijk en hoe hij zal reageren.

 

Regel een oppas.

Ook als je jouw hond wel bij het huwelijk betrekt, is het raadzaam om iemand anders deze dag op te laten passen. Zo kun jij volop van de dag genieten zonder zorgen en krijgt hij ook de nodige aandacht.

 

Vraag toestemming aan de locatie

Niet elke locatie zal jouw trouwe viervoeter te gast willen hebben. Misschien willen ze eerst het karakter van hem zien en hebben ze wat tijd nodig om erover na te denken. Ga een keer langs met jouw hond om ze te overtuigen dat het geen problemen gaat opleveren.

 

Licht je fotograaf in

De fotograaf wil graag alle dierbare momenten op je huwelijk vastleggen. Dan is het wel handig dat hij weet dat de hond daar een deel van is.

 

Houd je gasten op de hoogte

Weet je zeker dat niemand van je gasten allergisch is? Om ongemakkelijke situaties te voorkomen kun je het daarom beter op tijd laten weten. Zo kun je de nodige maatregelen treffen om het iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Gerelateerde afbeeldingVond je dit artikel leuk?
     Deel het met je vrienden!