Net verloofd

  24 / 07 / 2017
Net verloofd

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen :D, maar wat nu? Zodra de champagne is uitgewerkt hebben we enkele punten voor je op een rijtje gezet wat je nu kan gaan doen.

 

Zeg het voort
Schreeuw het van de daken, maar vergeet niet om het eerst je naaste familie en vrienden te vertellen voor je het nieuws op facebook zet.

 

Verzeker je ring
Klopt, het is saai werk, maar dat is een hele speciale ring die je hebt gekregen! Daarom kun je jouw ring laten verzekeren.

 

Krijg wat hulp
De komende maanden moet je een hoop gaan plannen en organiseren. Meld je daarom gratis aan voor onze gratis trouw tools. Hiermee heb je een checklist, gastenlijst, budgetbeheer en kun je eenvoudig leveranciers en artikelen met tips aan je shortlist toevoegen.

 

Plan de datum
Kies een paar data waarop je graag wil trouwen en kijk of je naaste familie en vrienden dan kunnen. Zodra je dat weet kun je met een gerust hart de datum vastzetten en op zoek naar een geschikte locatie.

 

Budget
Er zullen een hoop kosten moeten worden gemaakt. Kijk hoe je alles wil gaan financieren. Heb je een speciaal spaarplan of moet je iets lenen. Maak een aparte bankrekening aan met jouw budget en maak gebruik van ons gratis budgetbeheer. Zo houd je grip op de geldzaken en weet je waar wat heen gaat.

 

Gastenlijst
Je hoeft niet gelijk een gedetailleerde gastenlijst voor je huwelijk te gaan maken, maar een globale inschatting is zeker handig. Alleen dan kun je op zoek naar een geschikte locatie waar al je gasten in gaan passen.

 

Doe inspiratie op
Bekijk onze vele tips omtrent trouwen en laat je inspireren door de verhalen en ideeën van anderen. Ook kun je alvast op zoek naar leveranciers om jouw huwelijk tot een succes te maken.



Vond je dit artikel leuk?
     Deel het met je vrienden!