Trouwjurk zelf ontwerpen?

  20 / 05 / 2019
Trouwjurk zelf ontwerpen?

Een trouwjurk is misschien wel het belangrijkste kledingstuk dat je ooit zal kopen. Je kijkt er al ver van te voren naar uit en natuurlijk wil je die ene trouwjurk die je perfect staat.

 

Een trouwjurk hoeft tegenwoordig al niet meer wit te zijn. Ook de modellen van trouwjurken mogen tegenwoordig anders zijn. Waar vind je de perfecte trouwjurk voor jou? Waarom zou je jouw trouwjurk niet zelf (laten) ontwerpen? Vaak heb je al in gedachte wat je wil hebben. Nu moet je het alleen nog vinden.

Jouw trouwjurk

Hoe tof is het om te kunnen zeggen dat het jóuw trouwjurk is. Natuurlijk is het jouw trouwjurk, maar er is ook slechts één van, want de jurk is speciaal voor jou gemaakt. We vroegen infinity bridal hoe dat werkt, een trouwjurk volledig naaar wens maken.

Een duidelijk beeld

Om een trouwjurk te laten maken is het belangrijk dat je weet wat je wil. ''Speciaal hiervoor hebben we een stappenplan waar je kan kiezen hoe jouw trouwjurk eruit moet zien en waarvan deze bijvoorbeeld gemaakt wordt''.

Een schets

Als je een beeld voor ogen hebt, wil je natuurlijk ook zeker weten dat een ander datzelfde beeld heeft zodat jij de perfecte jurk krijgt. Daarom kun je een schets laten maken. Natuurlijk kan dat ook juist voor inspiratie dienen als je juist niet precies weet hoe jouw jurk eruit moet komen te zien.

dress1

De jurk passen

''Dit is toch wel het spannendste moment''. Tijd om de jurk te passen. je kan voor het eerst zien hoe jouw droomjurk jou staat! ''Je kan jouw trouwjurk in alle rust thuis passen en bewonderen, dankzij ons unieke concept ontvang je jouw trouwjurk gewoon thuis'.  

 

 Vond je dit artikel leuk?
     Deel het met je vrienden!