Trouwdag

Juffrouw taart

- Expert in bruidstaarten -
Over Juffrouw taart


Van harte gefeliciteerd!

De mooiste dag van je leven, daar hoort natuurlijk een persooijke bruidstaart bij, helemaal naar jullie smaak.

Een geheel witte taart of juist met handgemaakte rozen, een vintage bruidstaart of juist een hippe bonte taart, vulling van aardbei of van citroen of juist een heerlijke champagnecreme? Mogelijkheden en keuzes in overvloed.

Yvonne Vos van Juffrouw taart maakt als cakedesigner heerlijke kunstwerken,

helemaal afgestemd op jullie trouwdag.

In haar mooie atelier nodigt zij bruidsparen graag uit om samen de Ultieme bruidstaart te ontwerpen die jullie trouwdag NOG onvergetelijker zal maken !!!!!


Juffrouw taart zorgt voor een bruidstaart helemaal naar style.
Onze uitdaging bijdragen aan jullie meest fantastische dag. Helemaal naar jullie style en smaak gaan we zorgen dat jullie een bruidstaart krijgen waar we helemaal tevreden mee zijn.

Niet alleen er mooi uitzien, maar ook heerlijk smaken.
Niet alleen een taart die er fantastisch uitziet maar ook een heerlijke taart kunnen we voor jullie verzorgen. We hebben diverse keuzes van vullingen. Een rijke champagne creme met frambozen, of kiest u juist voor een frisse vulling van Citroencreme en Lemon Curd. Staat jullie keuze er niet bij, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een andere smak toe te voegen. Alles voor jullie bijzondere bruidstaart

Van pioenrozen tot mooie toppers.
We beginnen met een leeg ontwerp, en hier kunnen we natuurlijk van alles aan toevoegen. Een mooie handgemaakte suikerroos, een topper met jullie naam en datum erop. Alles is mogelijk.

Hebben jullie al een leuke topper, die kunnen jullie natuurlijk ook meenemen tijdens een proeverij. In ons atelier hebben we ook een aantal toppers liggen die jullie bruidstaart helemaal afmaakt.

 

 

Uit onze portfolio of liever zelf ontwerpen.
We hebben natuurlijk al een aantal bruidstaarten in onze portfolio staan.

Hebben jullie daar iets gezien wat jullie aanspreekt, of maak je liever een wijziging in het ontwerp. bijvoorbeeld een kleur die helemaal bij jullie thema past.

 

 

Juffrouw Taart Winsum, Groningen


Informatie aanvragen