Over ons

- alles over MijnTrouwplan.nl -


Over MijnTrouwplan.nl

Gefeliciteerd! Verliefd, verloofd en … bijna getrouwd. Maar voordat het zover is, moet er nog veel gebeuren. Help! Geen zorgen, dit is precies waarom Mijn Trouwplan is opgezet. Met onze planningtools wordt het plannen van je huwelijk een eitje én ook nog eens leuk! Je huwelijksdag moet geen langdurig stressproces zijn, maar een dag om naar uit te kijken en naar toe te werken! Met leuke artikelen in onze blog, en een selectie van leveranciers willen wij jou helpen voor te bereiden op je grote dag. MTP is een succes als jij nu denkt: ‘Ik heb er zin in!’.

MijnTrouwplan.nl is het online trouwportaal waar bruiden en leveranciers samen worden gebracht. Zo is het super eenvoudig om online je huwelijk te plannen. Met de online planningstool, de shortlist en een checklist. Op deze manier helpen wij jou aan een compleet huwelijk mogelijk gemaakt door de beste leveranciers in de trouwbranche.

 

overons

 

Online weddingplanner

Weg met de stressvolle dagen voor het plannen van jouw bruiloft, de eindeloze notities en de handen in het haar. Het plannen van je huwelijk kan beginnen zoals het bedoeld is en was nog nooit zo eenvoudig!

Mijn trouwplan.nl is een jong en inovatief platform met eindeloze mogelijkheden en continue voor jou in beweging. We zijn niet alleen continue op zoek naar de leukste ideeën en trouwtrends, maar helpen jou ook bij een goede uitvoering van jouw grote dag. Zo kun je gratis een profiel aanmaken om de planning van A tot Z compleet te maken. Als kerntaken leveren wij een connectie in de trouwbranche, helpen bij het plannen en organiseren van een geslaagd huwelijk met onze online tools en houden je op de hoogte van het laatste nieuws.